Brug din smartphone som statement

03 September 2018
Camilla Skøtt
Brug din smartphone som statement

I en tid hvor telefonen er blevet en vigtig del af ethvert outfit er det på tide at overveje, hvad du fortæller med den? Du ved det måske ikke, men det cover, din smartphone bærer, er en direkte forlængelse af din personlighed. 

Lyder det lidt overdrevet med den direkte forlængelse af din personlighed? Det er det måske også, men faktum er, at fremmede mennesker læser en hel del ind i valget af telefon – og særligt i dit valg af cover.

Og derfor bør du naturligvis overveje, hvad du vil sige med dit cover.

https://lux-case.dk/samsung-galaxy-s9-plus.html har jeg fundet 3 bud på forskellige covers, der hver især fortæller en lille historie om personen, der har valgt det.

Eiffel Tower and Bicycle

Vælger du et cover som Eiffeltower and Bicycle, er du sandsynligvis den romantiske type. Typen der drømmer om prinsen på den hvide hest, som gerne vil inviteres på fine, romantiske middage og kærlighedsfyldte weekendture.

Jeg kunne selv være en af dem; det er et ret smukt cover.

White Leopard Texture

Går du efter et cover med leopardprint (eller et hvilket som helst andet dyreprint) er du typen, der elsker stramme kjoler, højhælede sko og et frækt look. En der gerne vil give dit look lidt kant og karakter.

Har jeg ret?

Mat Case – Rose gold

Har du valgt et cover i en sart rosagylden farve, forestiller jeg mig, at du er en elegant og afdæmpet kvinde. En der sætter pris på god stil, elegance og god kvalitet. Du lader dig ikke friste af sjove humørikoner, men går efter et look, der af nogle vil blive beskrevet som kedeligt; selv ved du, at du elegance ikke er kedeligt, men interessant.

Hvad tænker du om ovenstående iscenesættelser? Går jeg for vidt eller har jeg ret, når jeg mener, at et cover fortæller noget om den person, der bærer det?

Flere Nyheder