Dette Business Intelligence kursus er unikt

22 June 2022
Anders Lundtang Hansen

advertorial

Du vil måske argumentere for, at hvis man tager sådan et Business Intelligence kursus fra https://www.4d.dk/kurser/business-intelligence/bi , så kan man måske forvente, at der hurtigt kommer et igen, hvor det er de samme undervisere, og hvor der måske ikke er udskiftet det store i undervisningsmaterialet eller måden, man underviser på, så det stort set er det samme.

Det kan du have ret i, men der er aldrig to kursusdage, der kan komme til at ligne hinanden på en prik, også selvom indholdet og undervisningen er den samme, for historien kan ikke gentage sig en til en, for så skulle man rejse i tiden.

Dog er det klart, at hvis du lige har været på det her kursus, så får du næppe noget nyt ud af det, men måske vil du huske mere, hvis du lige tager det igen, men det er der ikke så mange, som der vælger at gøre.

business intelligence kurser

Det er et unikt kursus i Business Intelligence

Så kan man argumentere for, at hvis det ligefrem er de samme kursister og undervisere, som der er på dette hold, så er det jo stort set identisk.

Det er det også på overfladen, hvis man ikke dykker dybere ned i det, men hvis man ser på detaljerne i det, så er der sket en hel del.

Folk har rykket sig allerede en del i deres liv, og de har jo af gode grunde lært noget nyt; så selvom man sammensætter den samme gruppe mennesker, så sker der en helt anden gruppedynamik, end der var første gang.

Man prøver måske at finde ind i de gamle roller, men det er ikke sikkert, at det føles vant for folk.

Så man kan aldrig komme helt identisk ned til mindste detalje at gentage et kursus i Business Intelligence eller sådan et andet kursus for den sags skyld.

Flere Nyheder