Få malet dit hus af et malerfirma

Hvis du er ejer af et hus eller et sommerhus kan du overveje om det vil være en god ide at renovere dit hus facade og få det malet efterfølgende. Et nyistandsat hus giver et godt og smukt første indtryk til nye mulige købere af huset. Det er en god ide at få professionelle håndværkere til at udføre opgaven. En murer eller tømrer til at renovere facaden og en maler til at male det efterfølgende. Det kan f.eks. være et malerfirma i Ejby. 

Start med af få sandblæst facaden

Inden at du får muret facaden og efterfølgende malet den, er det en god ide at starte med at få facaden sandblæst. En sandblæsning fjerner gammel maling, alger, pus og hvad der ellers må være af snavs på facaden og efterlader den her ren. Her kan håndværkeren efterfølgende nemmere se hvad der skal renoveres. Er det et træhus er det en god ide at gennemgå facaden og evt. udskifte råddent træ inden det males. Det er vigtigt at huske, at det skal være fint sand der skal bruges til sandblæsning, så træet ikke bliver ødelagt.

Huset skal også have tid til at tørre inden der renoveres og males, så huset har tid til at tørre.

Et hus der først er blevet sandblæst vil få et langt flottere resultat, end hvis man blot har malet oven på den gamle maling. Udover at det bliver et langt flottere resultat, så vil det også holde sig pænere længere.

Find de rigtige håndværkere

Det er sjældent nemt at finde de rigtige håndværkere og derfor er det en god ide at sætte tid af til at finde dem. Det vil kunne spare dig for meget frustration og sikkert også penge. Kontakt mindst 3 og få dem til at sende dig et tilbud, gerne med referencer på tidligere job.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *