Find den mest fordelagtige luft til vand varmepumpe pris

06 January 2022
Astrid Pedersen

advertorial

I disse dage er de stigende priser på brændsel til olie, pille og gas fyr på alles læber. Samtidig er miljø og klima i vælten som aldrig før.

Det er klart at du ikke gør nogen af delene en tjeneste ved at beholde det gamle udtjente fyr og lade boligen varme op ved hjælp af det. Så hvorfor ikke skifte til en billigere og mere energi effektiv løsning som kan skåne såvel klimaet som familiens pengepung?

Spar mange penge med en luft til vand varmepumpe

Hvis du vælger at skrotte fyret til ære for en af de nye moderne luft/vand varmepumper kan du se frem til en stor økonomisk besparelse.

En luft til vand varmepumpe er nemlig særdeles energi effektiv. Varmepumpen er konstrueret på en måde som gør at den udnytter den tilførte energi meget bedre end et gammelt fyr, hvilket fører til et lavere forbrug.

image

Det betyder at du med en luft til vand varmepumpe kan skære op imod tre fjerdedele af dine udgifter til opvarmning af familiens bolig. Og så får du samtidig en langt mere driftsikker varme løsning, da en luft til vand varmepumpe ikke konstant går ud eller skal repareres.

Hvad koster en luft/vand varmepumpe?

Priserne på varmepumper varierer en del fra mærke til mærke og fra model til model. Generelt er det at anskaffe en luft til vand varmepumpe ikke nogen ubetydelig økonomisk udskrivning.

Til gengæld vil varmepumpen, såfremt du vælger en model i den rette størrelse som kan levere den nødvendige ydelse, have tjent sig selv hjem i løbet af ganske kort tid. Og så kan du stadig forvente en ganske betragtelig besparelse i fremtiden.

Hos Nærvarme Danmark A/S kan du lease en varmepumpe på fine abonnementslignende vilkår. Så slipper du for den helt store engangsudgift, og kan fordele omkostningerne ligeligt. Læs mere på https://naervarme.dk/beregn-besparelse-varmepumper/ 

Flere Nyheder