Find en fornuftig luft til vand varmepumpe pris online

06 January 2022
Astrid Pedersen

advertorial

Skal din bolig energi optimeres således at din varmeregning ikke kommer til at ruinere familien her til vinter? Så bør du overveje at lade ydermurene efterisolere og taget tætne således at varmen ikke slipper ud.

I samme anledning kan du skifte ruderne i boligens vinduer således at disse isolerer bedre. Og så kan du opnå en virkelig god besparelse ved at udskifte fyret med en varmepumpe.

Hvad kan jeg vinde ved at skifte fyret ud med en varmepumpe?

Du har alt at vinde ved at skrotte dit gamle fyr til ære for en af de nye moderne luft/vand varmepumper.

Med en varmepumpe i stedet for et slidt fyr kan du nemlig både spare penge og samtidig skåne klimaet. Dette skyldes at en luft/vand varmepumpe er endog særdeles effektiv i sin udnyttelse af den tilførte energi i forhold til et udtjent fyr.

image

Det betyder at du ved anvendelse af en varmepumpe i stedet for et olie, pille eller gas fyr får en tilsvarende eller højere ydelse for en langt lavere pris. Du kan faktisk godt regne med at kunne skære cirka tre fjerdedele af dine samlede udgifter til varme. Og det er da en besparelse som sagtens kan mærkes i husstandens budget.

Den høje energi effektivitet betyder samtidig at din nye varmepumpe er langt mere klima venlig end dit gamle fyr. Din husstand får på den måde en grønnere og mere bæredygtig profil – og det helt uden at skulle lide afsavn.

I kan, med andre ord, sagtens skrue op for varmen og tage lange varme brusebade uden at få dårlig samvittighed over for hverken klima eller pengepung. Og I slipper for konstant at skulle have renset, repareret eller fyldt brændstof på fyret i tide og utide.

Hos Nærvarme Danmark har du mulighed for at læse en varmepumpe på abonnement. Find den aktuelle pris på luft til vand varmepumpe på naervarme.dk.

Flere Nyheder