Inspiration til den udvendige renovering

19 November 2021
Steffen Hansen

advertorial

Står du midt i en husrenovering, hvor du både skal renovere alt indvendigt og udvendigt, og har du lige nu lidt svært ved at overskue processen og danne dig et overblik? Så forstår vi dig godt. Det kan være en overvældende proces at renovere hus og særligt hvis du står foran en totalrenovering. Vi vil i dette blogindlæg forsøge at inspirere dig ift. den udvendige renovering af dit hus. 

 

image

 

Hvordan skal facaden se ud? 

En af de ting, som måske ofte bliver glemt, er facaden på dit hus. Mange anser den ikke som en af de vigtigste ting, men det er noget af det første, man lægger mærke til, når man kigger på huse. Vi anbefaler derfor, at du starter her. Du skal først beslutte, hvad du vil gøre ved facaden. Vil du beholde den, som den er og måske give den en omgang maling eller vil du skifte facadeelementer og give huset et helt nyt udtryk? Mulighederne er mange og du bør researche en masse, før du træffer en beslutning.

Hvilket tag passer bedst? 

Det er ofte en dyr post at skifte taget og det er ikke altid nødvendigt, selvom det kan ligne ved første øjekast. Sommetider kan du være heldig, at en stor omgang rens kan gøre det meste af arbejdet, så det gamle tag fremstår fint og har nogle år tilbage at løbe på. Er dette ikke en mulighed, skal du overveje, hvilket tag og hvilken farve, der vil passe til huset.

Skal døre og vinduer skiftes? 

En anden ting, som har kæmpe betydning for dit hus’ udtryk, er døre og vinduer. Du bør derfor undersøge, hvilken stand vinduerne er i og hvis de skal skiftes, bør du overveje grundigt, hvilken type vinduer du i så fald vil have og hvilken farve de skal være i. Disse valg bør træffes i overensstemmelse med resten af husets udseende og det kan f.eks. skabe et smukt look, hvis dit hus er hvidt, taget er sort og du så vælger sorte vinduer.

Flere Nyheder