Iværksætteri kræver, at man har mange bolde i luften

25 November 2020
Anders Lundtang Hansen

Lad os starte et sted, som mange mennesker nok kender til: man er samlet hos nogle venner, og man får en del alkohol at drikke.

Så får den ene pludselig en idé, som lyder vild i de flestes ører, og det er ikke bare noget med at lave noget spas her og nu: det er faktisk et større projekt, som kan gøre dem alle selvstændige, faktisk rige og praktisk talt økonomisk uafhængige.

For der har åbenbaret sig en god idé i hovedet hos en, og samstemmigt er alle med; man giver hånden på, at man faktisk vil gøre alvor af den her idé, og man tænker faktisk, at man vil starte allerede dagen efter!

Dagen efter har alle dog ondt i hovedet. Det hele virker uoverskueligt, man tænker materialer, tid, investeringer og meget andet, så man ender med at droppe idéen i det korte og lange løb.

Gør dig grundige overvejelser, om iværksætteri er for dig

Det kan omsættes til det med, at man pludselig en dag får en god idé til noget, som man mener, der kan passe ind på markedet, alle vil investere i, og det er da bare lige at gøre!

Man søger højt og lavt om informationer og ender måske på indholdsuniverset

Og via al den her informationssøgning får man større og større tiltro til, at man rent faktisk har den rette idé.

Men idéen er dog kun toppen af isbjerget, og her mener vi den øverste del af den del af isbjerget, der allerede stikker op over vandet.

For der er – blandt meget mere – ting som markedsføring, etablering af virksomhed, finansiering og meget, meget, meget mere at tage sig af.

Det knækker mange nakken på, hvis de ikke har undersøgt forud, hvor meget de skal regne med at bruge på at være ægte iværksætter, specielt hvis de har et fast arbejde ved siden af og en familie at forsørge.

Så gør dig den tjeneste at lægge en plan for dig selv, om du reelt kan overskue det.

Flere Nyheder