Når en maler arbejder effektivt med tiden!

En hvis forretningsmogul talte om at gøre tingene med rettidig omhu, og den slags burde sådan set gælde, om man er direktør i en større koncern, eller om man for eksempel arbejder nede på gulvet som maler i et malerfirma i Kastrup for lige at konkretisere det.

For lad os se på, hvordan en maler kan udføre arbejdet i løbet af en arbejdsdag, så man kommer udmattet hjem, men uden stress eller misbehag i kroppen.

Som det første sørger den gode maler for at vide, hvordan man kommer lettest på arbejdet og eventuelt videre ud til kunden. Jeg skal man måde tjekke egen transport, trafikken, ruten ud til kunden med videre og give sig selv lidt tid at løbe på, så man ikke får for travlt allerede fra morgenstunden.

Er der tid til det dagen før, så bør man planlægge, hvad man skal bruge ude på den givne opgave, hvis man da ikke allerede er startet ude på opgaven.

Det kan være ved at lægge tingene parate i arbejdsbilen, før man skal derud, hvis man kan det, og ellers laver man en liste, så man ved, hvor man skal finde det hurtigst.

Her tager man også gerne lidt reservegrej med, så man ikke skal stoppe midt i arbejdet for at hente forsyninger. Det er bare spildtid.

Dernæst er det vigtigt at bruge pausen fornuftigt også, så man husker at få energi i kroppen via mad og drikke til resten af dagen – og morgenmaden er her også husket.

Mange spiser, mens de arbejder, men så ryger pointen ved at slappe af i løbet af en arbejdsdag.

Når man er færdig med arbejdet eller lidt før, så pakker man det sammen, som skal pakkes sammen, for det er jo en del af ens arbejdsdag, det skal man ikke gøre efter arbejdet, medmindre andet er aftalt.

Så finder man ud af, om man skal fortsætte med en bestemt opgave dagen efter, eller om man skal i gang med noget nyt, og her kan man lige tjekke med basen, om der er ønsker fra kunden til opgaven, der lige er kommet ind, som man ikke er blevet informeret om.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *