Terrassebrædder skal virkelig skæres til helt præcist – sådan kan du gøre

14 December 2020
Anders Lundtang Hansen

Forestil dig lige, at du har lagt din terrasse langt om længe, som du havde glædet dig til at få gjort færdig.

Du havde lagt ikke bare penge til side til at gøre det, men der blev også afsat rigeligt med tid til at gøre det, og nogle gange pressede du også dit selv lidt for meget, fordi du gerne ville have terrassen færdig denne sæson, så man kunne nå at nyde den, inden det blev for koldt at sidde ude.

Derfor kan du dårligt huske, hvornår du startede, og nogle dage jagede du da også lidt igennem med arbejdet for at blive færdig, inden det blev mørkt.

Men du er umiddelbart tilfreds og kan se den flotte terrasse i i helikoptersyn. Men som du kommer ned i detaljerne, ser du ikke alene, at nogle af terrassebrædderne ikke mødes hel tæt, men nogle af dem er endda skåret skævt.

Det er lidt sent at opdage.

Brug det præcise udstyr til at skære de terrassebrædder til

Du har nemlig nu fået lagt den terrasse på plads, og det vil kræve alt for meget at ændre den.

Du indser da også, at du nogle gange skar til efter øjemål med en sav, mens du mente, du kunne huske målingerne i hovedet.

Dette skal du ikke gøre, for det er bedst at have elektrisk værktøj til at skære efter en linje, som du har skarpt markeret op.

Du skal altid tjekke de beregninger efter til præcision, inden du begynder at skære, så du ikke ender med at misbruge nogle terrassebrædder, der så ikke kan genbruges igen.

Og før du sætter brædderne sammen, som de skal sidde, så skal du lige tjekke, at de passer sammen, inden du gør samlingen komplet og sætter det hele fast.

Så selvom du har “travlt” og en deadline, så skal man ikke skynde sig med sådan et projekt.

Flere Nyheder